فهرست ها

کارگاه آموزشی خاطره نگاری دفاع مقدس با محوریت نقد و بررسی کتاب صدای پاروها

کارگاه آموزشی خاطره نگاری دفاع مقدس با محوریت نقد و بررسی کتاب صدای پاروها با حضور استاد محمد قاسمی پور کارشناس حوزه ادبیات پایداری، صادق کیان نژاد امیری نویسنده اثر، علاقمندان و نویسندگان

باهمت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بابل برگزار شد؛
عصر روز دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳, با مشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری بابل و همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی استان مازندران، کارگاه آموزشی خاطره نگاری دفاع مقدس با محوریت نقد و بررسی کتاب صدای پاروها، با حضور استاد محمد قاسمی پور کارشناس حوزه ادبیات پایداری، صادق کیان نژاد امیری نویسنده اثر، علاقمندان و نویسندگان از سراسر استان در کتابخانه عمومی شهیدان نجاریان بابل برگزار گردید.استاد محمد قاسمی پور، با بیان اصول خاطره نگاری و نقش مهم اعتماد و در پی آن ایجاد تعامل دوسویه گوینده و شنونده خاطره در موفقیت یک اثر، این اعتماد و برقراری انس و الفت را از ویژگیهای شاخص کتاب صدای پاروها برشمرد.
این کارشناس برجسته ملی، داشتن ذهن کنجکاو را لازمه خاطره نگاری دانسته و به چهار تکنیک مهم در نوشتن یک اثر خوب (زمان، مکان، موضوع و راوی) اشاره نمود. ایشان در پایان به اهمیت بیان خاطرات برای نسل جوان پرداخته و اضافه کرد آثار خوب ادبیات تاریخ مصرف ندارد.

 کیان نژاد امیری نویسنده کتاب بیان نمود، هر وقایع تاریخی به مثابه یک سند است که باید در تاریخ شفاهی کشور ثبت و ضبط گردد.صادق کیان نژاد امیری متولد ۱۳۵۷، نویسنده حوزه دفاع مقدس و خالق آثاری همچون صدای پاروها، هیس! پیرمرد چهارده ساله خوابیده می باشد.
 کتاب صدای پاروها، اثر صادق کیان‌نژاد امیری، خاطرات سید قاسم هاشمی است. او یکی از رزمندگان دلیر ایرانی است که در طول دوران دفاع مقدس در علمیات‌های مختلفی از جمله عملیات قدس ۱، والفجر ۸، کربلای ۴، والفجر ۱۰ و … حضور داشته است.

اخبار و اطلاعیه